Членове на ГЕРБ Казанлък изрисуваха с телата си № 17 в бюлетината

С подреждането в числото 17 на площад „Севтополис“, членовете на ГЕРБ в Казанлък изразиха своята подкрепа за кандидатпрезидентската двойка Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев. Точно в 17 часа и 17 минути, под звуците на гайдарски оркестър, бяха пуснати 100 сини балона.

На площада с името на столицата на траките "Севтополис" застанаха МГЕРБ, Жени ГЕРБ и Предприемачи ГЕРБ, общински съветници и кметове на населени места.

Чрез флашмоба членовете на ГЕРБ изразиха своята убеденост и подкрепа за първата жена президент на България Цецка Цачева.

"Надяваме се чрез този интересен и провокативен начин да накараме повече млади хора да се замислят за бъдещето и да излязат да гласуват с номер 17" - подчертаха от МГЕРБ, съобщиха от пресцентъра.

flashmob gerb

www.infoz.bg (Снимка и видео: ГЕРБ Казанлък)Уважаеми работещи в „Мини Марица-изток” ЕАД, нека професионалният празник бъде ден на удовлетворение и признание за достойния миньорски труд. С благодарност за Вашата всеотдайна всекидневна работа и с пожелания за здраве, успехи и благополучие. Честит Ден на миньора! - АНДОН АНДОНОВ - Изпълнителен директор