Цецка Цачева: Ще насърчавам политиките в интерес на хората

7,2 млн. лева се отпускат от правителството на Бойко Борисов за нуждите на болници в различни населени места в страната. Друга много добра новина от днес е, че пенсионерите с доход до 300 лева ще получат коледни надбавки в размер на 40 лева.

Детска площадка в КазанлъкТака ще бъдат подпомогнати над един милион и 200 хиляди пенсионери. Като президент и вицепрезидент, ние с Пламен Манушев, ще насърчаваме всички политики на институциите и на местните власти, които работят в интерес на хората. Това каза кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева по време на откриването на реконструирано междублоково пространство в Казанлък. Тя посочи още, че за продължаването на Националната програма за енергийна ефективност ще се осигуряват по 1 милиард годишно от правителството. „223 милиона повече ще има догодина за образование. Отпускането на тези средства е възможно, благодарение на по-високата събираемост на данъците, на усилията на правителството и на премиера Борисов в борбата с контрабандата“ - обясни Цачева. „Заедно с вицеадмирал Пламен Манушев ще работим за единна, образована и просперираща нация. България трябва да продължи да води балансирана и активна външна политика, основана на националния интерес. Ако ни гласувате доверие на 6 ноември, аз ви гарантирам, че няма да се променим към хората и ще работим в интерес на всички български гражданите“ - категорична е Цецка Цачева.

„Подкрепата на толкова много хора ни дава надежда, че за първи път в историята на България ще изберем първата жена президент. Няма да ви предадем, ако получим вашето доверие“ - допълни кандидатът на ГЕРБ за вицепрезидент Пламен Манушев пред жителите на Казанлък.

“Винаги ще бъдем съпричастни към всички каузи, които идват от Казанлък и региона на Стара Загора. Уверен съм, че президентската двойка на ГЕРБ Цецка Цачева и Пламен Манушев ще подкрепят политиките, които насърчават развитието на региона и на всички останали населени места в страната” - каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов. Той призова жителите на Казанлък да подкрепят Цецка Цачева за първата жена президент на България, защото тя е доказала, че може да работи за хората. „Най-силното й качество е, че винаги залага на диалога и така намира най-правилните решения. Както през 2015 година хората потвърдиха подкрепата си за кмета Галя Стоянова, така трябва да подкрепят Цецка Цачева и Пламен Манушев, за да гарантираме стабилността на държавата“ - обясни зам.-председателят на ГЕРБ.

Цветан Цветанов подчерта, че в Казанлък вече се санират 12 блока по Националната програма за енергийна ефективност и предстои да стартира обновяването на още няколко. „Ако правителството на Бойко Борисов остане стабилно, догодина ще бъдат отпуснати още 1 милиард лева, за да продължи безвъзмездното саниране на домовете на хората. Синхронът в комуникацията между местната и централната власт трябва да бъде запазен, за да продължим да работим в интерес на гражданите“ - категоричен бе Цветанов.

Кандидатпрезидентската двойка на ГЕРБ в Казанлък

www.infoz.bg (Информацията е предоставена от политическа партия ГЕРБ)

24 mai
Нека носим с гордост в сърцата си великото дело на първоучителите, да съхраним за поколенията традициите и любовта към знанието и с оптимизъм да погледнем към бъдещето!
Да ни е честит най-светлият празник 24 май, да ни е честита писмеността!

Живко Тодоров
Кмет на община Стара Загора

jazz stara zagora 24