Младежите от ГЕРБ подари на Казанлък комбиниран фитнес уред

Младежите от ГЕРБ подари на Казанлък комбиниран фитнес уред

Казанлъчани получиха ново професионално спортно съоръжение - комбиниран стрийт фитнес уред за 12 вида упражнения. Проектът е реализиран със средства на ГЕРБ. За него преди една година личен ангажимент пое зам.-председателят на партията Цветан Цветанов.

Спортният ден започна с изпълнения от "Зумба фитнес" с инструктор Гергана Начева и демонстрация на силови упражнения от спортен клуб Bar Bears (Бар Беарс). На откриването присъстваха Николай Златанов - председател на Общински съвет - Казанлък, народният представител в 43-ото НС - Нено Влайков, председателят на МГЕРБ Казанлък - Боян Каличков, представители на МГЕРБ от Мъглиж и Ветрен, граждани.

Първият спортен проект бе изграден през 2012 г. в близост до Младежкия дом на Казанлък. Той е по идея на момчетата от клуб Bar Bears (Бар Беарс) и направен с личния труд на младежката организация. На по-късен етап беше изградено и комбинираното игрище за волейбол и баскетбол. На откриването му присъства и Бойко Борисов - председател на ПП ГЕРБ, който съдейства за отпускането на средства за реконструкция и на намиращото се в близост футболно игрище, което тогава беше в окаяно състояние. До момента са изградени четири площадки за близо 80 000 лева.

www.infoz.bg (Информацията е предоставена от политическа партия ГЕРБ)

24 mai
Нека носим с гордост в сърцата си великото дело на първоучителите, да съхраним за поколенията традициите и любовта към знанието и с оптимизъм да погледнем към бъдещето!
Да ни е честит най-светлият празник 24 май, да ни е честита писмеността!

Живко Тодоров
Кмет на община Стара Загора

jazz stara zagora 24

На подобна тема