Трима са номинирани за кандидати за депутати от ГЕРБ в Казанлък

Лиляна Павлова, Борис Кърчев и Йоана Йончева са номинираните за кандидати за народни представители от ГЕРБ – Казанлък. Досегашният министър на регионалното развитие и благоустройството е посочена от общинската партийна организация заради заслугите ѝ за района.

Boris Kurchevlilyana pavlovaВ Казанлък се реновираха парк "Розариум", парк "Тюлбето", свързващата велоалея между двата парка, реконструкция по МБАЛ "Д-р Христо Стамболски", подмяна на стари водопроводни тръби в кв. "Васил Левски", както и започващата реконструкция в кв. "Изток".

Борис Кърчев в момента е председател на комисията по култура, информационни средства и вероизповедания и член на комисията по устройство на територията, инфраструктура, строителство и транспорт в Общински съвет - Казанлък от групата на ГЕРБ.

Йоана Георгиева Йончева - Фильова от Младежката структура на ГЕРБ в Казанлък е най-младата номинация от града на розите. yoannaТя е на 32 години, женена и има 3 деца. Завършила е Бостън МА - бакалавър (бизнес мениджмънт, бизнес администрация) и ВХТИ Бургас - магистър.

www.infoz.bg