Посещение представители от Община Мъглиж в Народното събрание

Посещение на представители от Община Мъглиж в Народното събрание

Посещение при зам.-председателя на Народното събрание Емил Христов за представители на Община Мъглиж се проведе на 27 юни. Тези посещения се превръщат в традиция и в тях се включват и представители на други общини от област Стара Загора.

emil hristov maglizhПоканени бяха кметовете от населените места, секретарят на Общината, председателят на Общинския съвет на Мъглиж и общинските съветници. Те присъстваха на едно пленарно заседание, след което бяха приети от г-н Христов за обсъждане на всички въпроси, които ги вълнуват, като наскоро внесения законопроект за ЗМСМА, актуални законопроекти – за общинската полиция, бъдещия законопроект за гробищата и гробищните паркове, както и бъдещи планове за развитието на община Мъглиж.

След проведената среща г-н Емил Христов публикува в страницата си във фейсбук, че дебатът е бил много ползотворен: „Получихме както похвали, така и градивни критики. Обратната връзка е от изключително значение за нас, за това ще продължим да каним представители на местната власт и в бъдеще.”

Откритата от него изложба на Ивайло Петров беше едно от допълнителните събития през този ден. Всички присъстващи останаха впечатлени от съчетанието на страхотните кадри, уникалния начин на заснемане, постобработката и реализирания печат. Авторът Ивайло Петров е учил в Нов български университет, където в последствие води и фотографски курс. Занимавал се е професионално с фотография от съвсем млад, като в портфолиото му влизат ангажименти за сп. Bulgaria On Air, Porsche, Ogilvy, Sofia Ring Mall, Visa и др. Реализирал е не само самостоятелни изложби, но и тематични курсове и уъркшопи. В експозициите си показва негови концептуални проекти, заснети със собствен уникален поглед.

www.infoz.bg  www.infoz.bg

24 mai
Нека носим с гордост в сърцата си великото дело на първоучителите, да съхраним за поколенията традициите и любовта към знанието и с оптимизъм да погледнем към бъдещето!
Да ни е честит най-светлият празник 24 май, да ни е честита писмеността!

Живко Тодоров
Кмет на община Стара Загора

jazz stara zagora 24