The Avantgarde и Жасмина пеят на Beerфестът на 6 октомври в Стара Загора

Beerфестът в Стара Загора ще е изпълнен с много рок и метъл на 6 октомври 2015 г., в изпълнение на The Avantgarde и Жасмина. Старозагорските любимци ще представят един от най-големите хитове на Metallica, Iron Maiden, AC/DC и Тина Търнър.

През следващите дни до 11 октомври на сцената на Beerфестът в парк "Пети октомври ще се качат още местни изпълнители, както и някои от най-ярките и обичани музикални звезди на България. Жителите и гостите на Стара Загора ще чуят Overground Brass Band, Dream Team, Стела Петрова и Гено Господинов, както и специалните концерти на Southwick, "Уикеда", "Млък!", JEREMY? и Svetlio and the Legends.

Биреният фестивал на Стара Загора се завърна след дълго очакване и с богата програма. Организиран е от Община Стара Загора и пивоварна "Загорка" АД. Той забавлява почитателите на пивото и хубавата музика от 2 октомври 2015 г.

Авангард

infoz autor www.infoz.bg (по информация на Община Стара Загора)

Светът

Минситър-председателят на Великобритания Борис Джонсън заяви, че ще оттегли страната от преговорите с Европейския съюз през юни, ако дотогава не е ясно дали ще бъде сключено споразумение за свободна търговия

* * *
Япония затваря училищата си от 2 март заради новия коронавирус

* * *
Град в китайската провинция Хубей, където е епицентърът на епидемията от коронавируса, ще плаща на жителите си по 10 000 юана (1426 долара), ако по своя инициатива съобщят, че имат симптоми на болестта и след тестване тя бъде потвърдена

3 mart 2020

На подобна тема

Най-четеното от последните дни

 

Мини Марица изток - 3-ти март 2020