Затварят ул. „Промишлена“ в Стара Загора до 23 октомври

В изпълнение на проект „Реконструкция, благоустрояване и подобряване на физическата среда на ул. „Промишлена“, от бул. „Св. Патриарх Евтимий“ до ул. „Войвода Стойчо Черногорски“ в Стара Загора, ще бъде ограничено преминаването на моторни превозни средства по отсечката от 20 до 23 октомври. Ще се извършват довършителни дейности и подготовка за цялостно асфалтиране на уличните платна и полагане на плътна асфалтова настилка за износващ пласт.

road construction

Технологията налага пълното затваряне на улицата. Проектът включва още обновяване на прилежащите бордюри и тротоари, обособяване на нови зони за паркиране, подмяна на улично осветление и полагане на нова пътна маркировка.

Община Стара Загора апелира шофьорите да спазват временните ограничения и маркировка. Движението на моторните превозни средства ще се нормализира незабавно след приключване на мероприятието по преценка на служителите, пряко ангажирани с охраната.

www.infoz.bg  www.infoz.bg

24 mai
Нека носим с гордост в сърцата си великото дело на първоучителите, да съхраним за поколенията традициите и любовта към знанието и с оптимизъм да погледнем към бъдещето!
Да ни е честит най-светлият празник 24 май, да ни е честита писмеността!

Живко Тодоров
Кмет на община Стара Загора

jazz stara zagora 24

На подобна тема