"Рефан България" ООД е новият рекламодател и партньор на "Берое"

ПФК "Берое" привлече нов рекламодател и партньор в лицето на "Рефан България" ООД. Логото на водещата в България марка ще бъде поставено върху ключови места на стадиона и базата, на екипите на представителния отбор, както и на всички отбори в ДЮШ на "Берое", където е и основният фокус на новия партньор.

"Рефан България" ООД е една от най-социално отговорните компании у нас. През периода 2002 - 2014г. е подкрепила над 500 спортни, социални, културни и здравни инициативи. Само за изминалата 2014 г. са подпомогнати 44 събития в социалната сфера, 21 събития в областта на спорта и 21 събития в областта на културата и изкуството.

Днес REFAN е водеща световна марка - символ на високо качество, престиж и професионализъм.

В продължение на близо 25 години компанията произвежда висококачествена парфюмерия и козметика, предлагайки икономически ефективен, екологически съобразен и интелигентен начин за продажба с максимално качество на конкурентни цени.

Ръководството на ПФК "Берое" благодари на своя нов партньор и изразява задоволството си от сключения договор, с който REFAN става най-големият рекламодател на клуба, съобщиха от пресцентъра.

Рефан е новият спонсор на Берое

infoz autor www.infoz.bg (Снимка: www.beroe.bg)Теми:
barcelona stoichkov stara zagora

Кметът на Стара Загора Живко Тодоров: Милиони левове на Общината са несправедливо и нелогично блокирани

Заместник-кметът на Община Мъглиж д-р Душо Гавазов говори за състоянието на пътищата в общината и проблема с шосето до село Селце

Разказ за дейността на Спасителния център за диви животни на "Зелени Балкани" в Стара Загора

stara zagora eu grad sport
Мини Марица-изток ЕАД

Честит Ден на миньора!

Уважаеми работещи в „Мини Марица-изток” ЕАД, честит Ден на миньора! Благодарение на добрата екипна работа и постигнатите резултати посрещаме празника с удовлетворение и самочувствие. Изправени пред настоящите и бъдещите предизвикателства, да останем верни на принципите си и с оптимизъм да вървим заедно напред, гарантирайки енергийната независимост и националната сигурност. С благодарност за Вашия професионален принос и с пожелания за здраве и благополучие. Андон Андонов - Изпълнителен директор