Първо кариерно изложение WorkIn Stara Zagora

Община Стара Загора организира първото по рода си Кариерно изложение WorkIn Stara Zagora. То ще се проведе на 28 и 29 април в Културен център „Стара Загора“. По време на двудневния форум ще бъде дадена възможност за среща между търсещите и предлагащите работа. Той ще бъде разделен на два модула – лекционна и изложбена част. В лекционната част ще се включат специалисти и предприемачи, които ще споделят знания и професионален опит.

entrepreneur

Свои истории ще споделят също и известни и успели хора, които имат силна връзка със Стара Загора.

Изложбената част предвижда щандове на компании от Стара Загора за представяне на свободни работни позиции, възможност за стаж и кариерно развитие.

Екипът на отдел „Инвестиции“ на Община Стара Загора отправя покана към всички фирми, които искат да се включат в събитието със свой щанд и да открият сред желаещите своите нови попълнения в екипа. Регистрацията за участие е до 6 март на адрес: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. или тел. 042 614 612.

www.infoz.bg  www.infoz.bg

24 mai
Нека носим с гордост в сърцата си великото дело на първоучителите, да съхраним за поколенията традициите и любовта към знанието и с оптимизъм да погледнем към бъдещето!
Да ни е честит най-светлият празник 24 май, да ни е честита писмеността!

Живко Тодоров
Кмет на община Стара Загора

jazz stara zagora 24