Билети за Зоопарка на Стара Загора – вече и онлайн

Нова възможност за закупуване на билети за посещение предлага Зоопаркът в Стара Загора. Тя е свързана с бърз и удобен начин за онлайн планиране на разходка в зоокъта, дом на животни от почти всички континенти. Услугата е достъпна през сайта на зооградината – zoo.starazagora.bg, през официалната ѝ страница във Фейбсук, а също и чрез сканиране на QR код. Посетителите, закупили онлайн билет, могат да го принтират или запазят в телефона си.

zoopark stara zagora bileti

На място е необходимо единствено да го маркират на четеца на турникетната система при входа – без да чакат допълнително. Услугата е разработена от URBO Studio, които работят в сътрудничество със зоопарка, за да имат любителите на животните и природата улеснен достъп до най-предпочитаното място за разходка в Стара Загора.

Посетителите от 4 до 18-годишна възраст, както и пенсионерите, заплащат такса от 3 лева, а за хората над 18 години – билетът струва 6 лева. Безплатно е за гости до 3-годишна възраст, както и за хората с увреждания с 50% или повече процента намалена работоспособност.

Съвсем скоро ще бъде достъпна и опцията за електронен билет при груповите посещения. Пропуск за зоопарка при група от над 10 възрастни струва 4 лева на човек, а при групи над 15 души, от 4 до 18 години – 2 лева, като към момента може да се купи само на касата на Зоопарка.

IMG 3931

IMG 9972

 

www.infoz.bg  www.infoz.bg