Живко Тодоров: Истинската победа ще е когато Стара Загора стане град № 1 в България

Истинската победа, която предстои всички заедно да изпитаме, няма да бъде на 25 октомври, когато ще спечелим изборите, а тогава, когато Стара Загора стане град № 1 в България за живеене. Това заяви кандидатът на ГЕРБ за втори кметски мандат в Стара Загора Живко Тодоров.

На представянето на кандидатите за кметове на общините в област Стара Загора и на кандидатите за общински съветници на Стара Загора се събраха хиляди жители на града.

Представяне на кандидатите на партия ГЕРБ за кметове на общини и кандидатите за общински съветници за Стара Загора"Искам да благодаря на всички вас, защото това, което направихме, за да променим Стара Загора и да имаме още повече сили да продължим и през следващите 4 години, се дължи на вас, защото хората са най-голямото богатство на нашия град. Ние сме длъжни да продължим да инвестираме, за да направим така, че след години нашият град да бъде наистина европейски и всички тези млади хора, които са тук, да остават и да се гордеят с него. Това е моята истинска амбиция - не само да спечелим изборите" - каза още Живко Тодоров.

"Благодаря ви, старозагорци! Знам, че сте горди с града си и нека на 25 октомври заедно да продължим по пътя за развитие напред!" - заяви още кандидатът за втори кметски мандат Живо Тодоров.

"Градове като Стара Загора и Казанлък са места, в които Европа се усеща - по духа на хората, по невероятните проекти, които са реализирани през последните години. Убедена съм, че с хора като Живко Тодоров ще продължавате да надграждате. България е вече на 5-о място по усвояване на европейските фондове и Стара Загора е прекрасен пример затова" - заяви евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Ева Паунова.

На представянето на кандидатите на ГЕРБ за местните избори участва председателят на предизборния щаб и зам.-председател на партията Цветан Цветанов, който призова за висока избирателна активност.

"Не подценявайте опонентите и не мислете, че друг ще свърши нашата работа. Трябва да има висока избирателна активност, защото тогава ГЕРБ ще победи много по-убедително и общинските съвети ще бъдат с мнозинства, които няма да позволят някой да извива ръцете на кметовете по места. На 25 октомври правилният избор за Стара Загора е № 10, за да продължи успешната си политика Живко Тодоров" - призова Цветан Цветанов.

На сцената на площада пред сградата на общината се качиха всички 51 кандидати за общински съветници на ГЕРБ в Стара Загора с водач Емил Христов - председател на местния парламент за мандат (2011 - 2015 г.).

В концерта участваха звездите от X Фактор, ансамбъл "Българе" и Веселин Маринов. Изискан жест към жителите на Стара Загора бяха вълнуващите изпълнения на "Тримата тенори" и на трио "Сопрано".

Политическа партия ГЕРБ е под № 10 в бюлетината за местните избори на 25 октимври 2015 г.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

infoz autor Венета Асенова, Илко Груев | www.infoz.bg

Можете да следите съдържанието на сайта чрез нашите социални канали:


Telegram каналКанала ни в Telegram

Х каналЕмисията в Х

facebook канал навини Стара ЗагораСтраницата ни във Facebook

viber Стара ЗагораКанала ни във Viber