Временна организация на движението в центъра на Стара Загора на 24 май и безплатна „Зелена зона“

По повод празника на 24 май паркирането в рамките на „Зелена зона“ ще бъде безплатно. С цел осигуряване на безопасността на движението и безпроблемното отбелязване на 24 май – Ден на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност, се въвежда временна организация на движението в центъра на Стара Загора.

От 9:00 до 12:30 часа на 24 май се спира движението на личен транспорт по: бул. „Цар Симеон Велики”, в отсечката от ул.„Св. Отец Паисий“ до ул. „Хаджи Димитър Асенов”; по ул. „Хаджи Димитър Асенов”, в отсечката от ул. „Генерал Гурко“ до ул. „Св. Княз Борис“; по бул. „Руски“, в отсечката от ул. „Св. Княз Борис“ до ул. „Ген. Гурко“; по ул. „Цар Иван Шишман“, в отсечката от ул. „Ген. Гурко“ до ул. „Св. Княз Борис“.

Във връзка с тържествата на завършващите 12-класници, на 24 и 25 май, от 16:30 до 19:30 часа ще има засилено полицейско присъствие в центъра на града. Служители на МВР ще регулират движението при кръстовищата на улиците „Хаджи Димитър Асенов“ и „Св. Княз Борис“, бул. „Цар Симеон Велики“ и ул. „Хаджи Димитър Асенов“, както и бул. „Митрополит Методий Кусев“ и ул. „Лубор Байер“. Паркирането в района на Радио Стара Загора ще бъде ограничено, за да бъдат пропускани автомобилите на абитуриентите. 

zelena zona

www.infoz.bg  www.infoz.bg

Теми:

На подобна тема