Покана за публично обсъждане на Проекта на бюджет на Община Стара Загора за 2023 г.

На 18 август 2023 година от 17:30 часа в зала „Петко Славейков“ на Общинския съвет в Стара Загора ще се състои публично обсъждане на Проекта на бюджет на Община Стара Загора за 2023 година. Кметът на Община Стара Загора отправя покана за участие в общественото обсъждане на Проекта на бюджет на Община Стара Загора за 2023 година.

obstina stara zagora logo

Поканата за публичното обсъждане се прави на основание чл. 84, ал. 6 от Закона за публичните финанси и чл. 30 от Наредбата за условията и реда за съставяне на тригодишна бюджетна прогноза за местните дейности и за съставяне, приемане, изпълнение и отчитане на бюджета на Общината.

Материали за проекта на Бюджета за 2023 година ще бъдат публикувани на интернет страницата на Община Стара Загора www.starazagora.bg.

Становища и предложения по проекта за Бюджет 2023 година могат да се представят в деловодството на Община Стара Загора и на следните електронни адреси: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. и Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. не по-късно от два дни преди провеждане на публичното обсъждане.

 

www.infoz.bg  www.infoz.bg