„Ате Пласт“ дарява средства за нова детска площадка в Стара Загора

На откриването на новия си завод за производство на флексопечатни и ламинирани фолиа и опаковки в началото на месец октомври, „Ате Пласт“ покани своите гости вместо да поднесат цветя и подаръци за събитието, да подкрепят каузата им изграждане на детска площадка на територията на град Стара Загора. Събраните дарения са в размер на 13 870 лв. „Ате Пласт“ ООД ще удвои сумата и така за изграждането на нова детска площадка в града на липите ще бъдат дарени 28 000 лв.

darenie Ate Plast

След изборите ръководството на компанията ще се срещне с представителите на местната власт за определяне на място за изграждане на съоръжението.

Инициативата е част от активната социална политика на компанията, включваща проекти като „Засади за БЪДЕЩЕ! Дай пример!“ (кампания за засаждане на дръвчета), „Да започнем на чисто“ (редовно пролетно и есенно почистване около производствените бази на „Ате Пласт“), "ДОБРОТО за пример!" (шапка на кампаниите за събиране на пластмасови капачки и кенчета, помощи за социални домове, участие в кръводарителски кампании и др.)

За „Ате Пласт“ ООД:

Като отговорна съвремена компания, следваща своята политика за опазване на околната среда, „Ате Пласт“т ООД инвестира непрекъснато в нови по-икономични технологични линии, които им позволяват да бъдат по-гъвкави благодарение на тяхната енергийна ефективност и производствени възможности. В своето продуктово портфолио фирмата предлага 4 варианта на изделия, които ще намалят замърсяването на околната среда и ще изпълнят новите изисквания на потребителите за по-устойчиво развитие

новини Стара Загора  www.infoz.bg