Ведомствена книжарница с намалени цени за рождения си ден

В Стара Загора Ведомствена книжарница „КОЕВ дизайн“ вече 10 години радва своите клиенти с огромно разнообразие на продукти, лъчезарен екип и професионално отношение. На 7 декември 2023 г. Ведомствена книжарница „КОЕВ дизайн“ празнува своя десети рожден ден. През тези години екипът на книжарницата придоби нужния опит и с увереност и самочувствие предлага на всеки клиент, точно това, което той търси и му е необходимо.

Не всеки има точната информация за новостите на пазара, особено когато става въпрос за хиляди артикули. Точно професионализмът при човешкия контакт, възможността клиентът да попита, да се информира за възможности и алтернативи и да си тръгне доволен отличава хората на Ведомствена книжарница „КОЕВ дизайн“ от други търговски обекти. Стара Загора поетично е наричан града на липите, поетите и правите улици. И към творците, традициите и успехите на културните институти, заради които градът е заслужил това определение, не е пресилено да добавим и книжарниците, включително и тази, която не е пряко ориентирана към литературата, но е от голяма помощ и за хората, които се занимават с култура и изкуство.

По повод своя десети рожден ден Ведомствена книжарница „КОЕВ дизайн“ отново прави жест към своите клиенти и периода от 7 до 12 декември 2023 г. всички артикули, които са в наличност, ще се продават с 10% отстъпка.

Ведомствена книжарница „КОЕВ дизайн“ се намира в Стара Загора на адрес бул. „Руски“ 18. Мястото е близо до центъра на града, но също има и възможност за кратко спиране в близост, ако се придвижвате с кола. В книжарницата ще откриете разнообразие от канцеларски материали, офис консумативи, ученически пособия, образователни игри, пъзели, голямо разнообразие от подаръци, подходящи и за новогодишните празници, и много други. Ръководството на книжарницата предлага и персонално и гъвкаво отношение и към редовните си клиенти.

Ведомствена книжарница „КОЕВ дизайн“ е многогодишен партньор на Издателство „Инфоз“ – Стара Загора, чиято собственост е и Информационен сайт www.infoz.bg. Затова имаме редовни и преки впечатления от качеството на стоките и от компетентността и отдадеността, с които екипът си върши работата. Можем да говорим от първо лице и имаме и правото да дадем тази отлична оценка и да кажем:

Благодаря!

и

Честит рожден ден!

vedomstvena knizharnitsa 10 godini stara zagora 

 

новини Стара Загора   от редакцията на Информационен сайт www.infoz.bg