Публично обсъждане на проекта на бюджета на Община Стара Загора на 25 януари

Кметът на община Стара Загора Живко Тодоров отправя покана за участие публично обсъждане на проекта на бюджета на Община Стара Загора за 2024 година.То ще се състои на 25 януари 2024 година от 17:30 часа в зала „П. Р. Славейков“ на Общински съвет Стара Загора, съобщиха от пресцентъра на общинската администрация.

obshtina stara zagora logo

Обсъждането е на основание чл. 84, ал. 6 от Закона за публичните финанси и чл. 30 от Наредбата за условията и реда за съставяне на тригодишна бюджетна прогноза за местните дейности и за съставяне, приемане, изпълнение и отчитане на бюджета на Община Стара Загора.

Материали за проекта на Бюджет на Община Стара Загора за 2024 година ще бъдат публикувани на интернет страницата на Община Стара Загора.

Становища и предложения по проекта за Бюджет 2024 година могат да се представят в деловодството на Община Стара Загора и на следните електронни адреси: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. и Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. не по-късно от два дни преди провеждане на публичното обсъждане.

новини Стара Загора  www.infoz.bg