Административният съд в Стара Загора насрочи дела по обжалванията на местните избори

Административен съд - Стара Загора обедини всички жалби, внесени от кандидати за общински съветници от различни политически сили в Стара Загора срещу определянето на състава на Общинския съвет в областния град.

Жалбоподателите оспорват отчитането на преференциите и искат ръчно преброяване на бюлетините.

Делото в Административния съд е насрочено за 11 ноември 2015 г. от 14:00 часа в зала 1. На същото дата от 10:00 в зала 2 ще се гледа и делото във връзка с жалбата на кандидата за кмет на община Павел баня Иса Бесоолу, с която си иска да бъде отменено решението на Общинската избирателна комисия, с което за кмет е обявен Станимир Радевски. На 13 ноември от 10:30 часа е делото по жалбите срещу решението за определяне на състава на Общинския съвет в Мъглиж.

administrativen sad stara zagora

infoz autor www.infoz.bg

Работа в Арсенал - офис Стара Загора

 

Живко Тодоров: „Ще бъдем безкомпромисни с качеството на възстановяване на инфраструктурата след ремонта на „Водоснабдяване и канализация“. Имаме много забележки по изпълнението на дейности от ВиК проекта, който се изпълнява в Стара Загора. В непрекъснат диалог сме с дружеството, за да коригираме проблеми при възстановяването на улиците. Тази наша борба ще продължи, докато не видим добър краен резултат.

новини в сайта RSS емисия facebook twitter youtube subscribe ilko gruev Четете в Telegram Viber infoz.bg в Гугъл новини

Можете да следите съдържанието на сайта чрез:

emailКанала ни в Telegram

emailЕмисията в Twitter

emailСтраницата ни във Facebook

emailКанала ни във Viber

 

На подобна тема