Започна регистрацията за най-големия кариерен форум WorkIn Stara Zagora

Най-големия кариерен форум WorkIn Stara Zagora се завръща с ново издание и през 2024 г. Той ще се проведе на 19 и 20 април в Държавна опера – Стара Загора. Събитието дава възможност за среща с над 30 водещи компании в града. Отдел „Инвестиции“ на Община Стара Загора обещава интересни лекции и вълнуващи срещи с  фирмите изложители.

 WorkIn Stara Zagora ще протече в две части – лекционна и изложбена.  В лекционната част ще присъстват както специалисти от света на бизнеса и смели предприемачи, които ще споделят безценните си познания и професионален опит, така и известни и успели лица, които имат силна връзка със Стара Загора. Изложбената част включва щандове на компании от града, които ще представят своите свободни позиции и стажантски програми пред търсещите своето професионално и кариерно развитие хора.

Входът е свободен, като е необходима предварителна регистрация за посещение на следния линк https://events.starazagora.bg/?fbclid=IwAR1ig5pgo81OW3PRNMv6Iq3DLO22g9-HsgUdy9utiqSi1gLFmE-TRA4vL4o.

Подробности за програмата може да откриете на https://invest.starazagora.bg/bg/work/.

WorkInStaraZagora

новини Стара Загора  www.infoz.bg

Теми: