Пенсионерски клуб в Стара Загора отвори врати след ремонт и с ново обзавеждане

Пенсионерски клуб в Стара Загора отвори врати след ремонт и ново обзавеждане

След основен ремонт на сградата и помещението отвори врати пенсионерският клуб „Христо Ботев“ в Стара Загора. По-малко от два месеца бяха нужни на изпълнителя, за да извърши ремонтните дейности. Стойността на ремонта е 97 хиляди лева, които са осигурени от бюджета на община Стара Загора. Подменена е дограмата, сменена е подовата настилка.

Направен е окачен таван с нови осветителни тела. Ремонтът включва още реновиране на сцената, нови санитарни възли и частично обновяване на фасадата. Закупено е ново кухненско оборудване, маси и столове.

Поздрав от името на кмета на Стара Загора Живко Тодоров към пенсионерите ползващи клуба, отправи секретарят на общинската администрация Делян Иванов. Той отбеляза, че Община Стара Загора винаги е подкрепяла хората от третата възраст и полага всички усилия, за да подобри условията във всички пенсионерски клубове в града и селата.

Председателят на клуба Марин Маринов не скри радостта си свършената работа. „Изключително сме доволни от вида на клуба след ремонта“, сподели той. В момента клубът се посещава от 80 души с тенденция те да се увеличат на 115.

През годините са правени частични ремонтни, като последният е бил от преди 17 години.

IMG 3157

IMG 3162

 

новини Стара Загора  www.infoz.bg