Делото по обжалването на изборите за кмет на Павел баня се отлага за 13 ноември

Делото по обжалването на изборите за кмет на община Павел баня от страна на кандидата на ДПС Иса Бесоолу беше отложено за 13 ноември от 14:00 часа. В последния момент в Административен съд - Стара Загора е постъпила жалба и от страна на Движението за права и свободи и ответните страни не са запознати с нея.

Както вече www.infoz.bg съобщи, кандидатът за кмет на ДПС в Павел баня Иса Бесоолу внесе жалба в с искане да бъде отменено решението на Общинската избирателна комисия, с което за кмет е обявен досегашният градоначалник Станимир Радевски. На балотажа той получи 39 гласа повече от своя опонент. Мотивът на Бесоолу е, че на втори тур са отчетени много недействителни бюлетини.

Административен съд - Стара Загора

infoz autor www.infoz.bg

Теми:
Работа в Арсенал - офис Стара Загора

 

Живко Тодоров: „Ще бъдем безкомпромисни с качеството на възстановяване на инфраструктурата след ремонта на „Водоснабдяване и канализация“. Имаме много забележки по изпълнението на дейности от ВиК проекта, който се изпълнява в Стара Загора. В непрекъснат диалог сме с дружеството, за да коригираме проблеми при възстановяването на улиците. Тази наша борба ще продължи, докато не видим добър краен резултат.

новини в сайта RSS емисия facebook twitter youtube subscribe ilko gruev Четете в Telegram Viber infoz.bg в Гугъл новини

Можете да следите съдържанието на сайта чрез:

emailКанала ни в Telegram

emailЕмисията в Twitter

emailСтраницата ни във Facebook

emailКанала ни във Viber

 

На подобна тема