Започна делото срещу избора на общински съветници в Стара Загора

Административен съд - Стара Загора даде ход на делото, което обединява 11 жалби на кандидати за общински съветници от различни политически сили в Стара Загора, срещу определянето на състава на местния парламент.

Всички те оспорват коректността на отчитане на преференциите на местните избори на 25 октомври 2015 г. и настояват за ръчно преброяване на бюлетините.

Съдията докладчик по делото Бойка Табакова поиска Общинската избирателна комисия в Стара Загора да представи заверени протоколите от 198 секции.

Следващото заседание ще се проведе на 12 ноември 2015 г. от 14:00 часа.

Административен съд Стара Загора

infoz autor www.infoz.bgbarcelona stoichkov stara zagora

Кметът на Стара Загора Живко Тодоров: Милиони левове на Общината са несправедливо и нелогично блокирани

Заместник-кметът на Община Мъглиж д-р Душо Гавазов говори за състоянието на пътищата в общината и проблема с шосето до село Селце

Разказ за дейността на Спасителния център за диви животни на "Зелени Балкани" в Стара Загора

stara zagora eu grad sport
Мини Марица-изток ЕАД

Честит Ден на миньора!

Уважаеми работещи в „Мини Марица-изток” ЕАД, честит Ден на миньора! Благодарение на добрата екипна работа и постигнатите резултати посрещаме празника с удовлетворение и самочувствие. Изправени пред настоящите и бъдещите предизвикателства, да останем верни на принципите си и с оптимизъм да вървим заедно напред, гарантирайки енергийната независимост и националната сигурност. С благодарност за Вашия професионален принос и с пожелания за здраве и благополучие. Андон Андонов - Изпълнителен директор