"Берое" посреща "Литекс" на 21 ноември

„Берое“ ще посрещне „Литекс“ (Ловеч) в мач от XVI кръг на „А“ група 21 ноември 2015 г. от 16:30 часа на градския стадион в Стара Загора. Билетите за мача са в предварителна продажба на всички каси на eventim в страната. Там се продават всички видове билети. 

За този двубой е предвидена и онлайн продажба с опция print@home. Може да закупите своя билет онлайн.

Цените на пропуските са 5 лева за всички привърженици. Билетите за VIP зоната са по 30 лева. За VIP-а ще се продават и билети по 10 лева, които са единствено за лица до 18 г. Местата, посочени на билета, няма да се спазват. Входът за деца до 12 години е свободен.

Всички, които притежават абонаментни карти трябва да използват вход 1 и 5 от схемата!

От футболен клуб "Берое" съветваме всички, които желаят да си закупят билет предварително, да го направят от обектите на ОМV:

  • ОМV Стара Загора – Три Чучура – кв. „Три чучура“
  • OMV Дезинтегратор – бул. „Руски“

В деня на мача ще работят пет каси – три пред централните входове 1 и 2, както и една каса до вход 5. Те ще отворят два часа преди началото на двубоя – 14:30 часа. Пред сектора за гости също ще работи една каса.

shema

infoz autor www.infoz.bg (по информация на www.beroe.bg)barcelona stoichkov stara zagora

Кметът на Стара Загора Живко Тодоров: Милиони левове на Общината са несправедливо и нелогично блокирани

Заместник-кметът на Община Мъглиж д-р Душо Гавазов говори за състоянието на пътищата в общината и проблема с шосето до село Селце

Разказ за дейността на Спасителния център за диви животни на "Зелени Балкани" в Стара Загора

stara zagora eu grad sport
Мини Марица-изток ЕАД

Най-четеното от последните дни

Честит Ден на миньора!

Уважаеми работещи в „Мини Марица-изток” ЕАД, честит Ден на миньора! Благодарение на добрата екипна работа и постигнатите резултати посрещаме празника с удовлетворение и самочувствие. Изправени пред настоящите и бъдещите предизвикателства, да останем верни на принципите си и с оптимизъм да вървим заедно напред, гарантирайки енергийната независимост и националната сигурност. С благодарност за Вашия професионален принос и с пожелания за здраве и благополучие. Андон Андонов - Изпълнителен директор