Представят в Стара Загора предимствата на либерализацията на електроенергийния пазар

Министерството на енергетиката, съвместно с Комисията за енергийно и водно регулиране, Български енергиен холдинг, Българската независима енергийна борса, Енергийния системен оператор и ЕРП-тата стартират информационна кампания за предстоящата либерализация на електроенергийния пазар.

tok pazarСрещата в Стара Загора ще се проведе на 18 ноември от 10:30 часа в залата на Областна управа. В нея ще участва зам.-министърът на енергетиката Жечо Станков.

Целта на кампанията е потребителите да получат отговори на своите въпроси, свързани с преминаването към свободен пазар на електроенергията, което предстои да се случи поетапно от началото на следващата година.

infoz autor www.infoz.bgbarcelona stoichkov stara zagora

Кметът на Стара Загора Живко Тодоров: Милиони левове на Общината са несправедливо и нелогично блокирани

Заместник-кметът на Община Мъглиж д-р Душо Гавазов говори за състоянието на пътищата в общината и проблема с шосето до село Селце

Разказ за дейността на Спасителния център за диви животни на "Зелени Балкани" в Стара Загора

stara zagora eu grad sport
Мини Марица-изток ЕАД

Честит Ден на миньора!

Уважаеми работещи в „Мини Марица-изток” ЕАД, честит Ден на миньора! Благодарение на добрата екипна работа и постигнатите резултати посрещаме празника с удовлетворение и самочувствие. Изправени пред настоящите и бъдещите предизвикателства, да останем верни на принципите си и с оптимизъм да вървим заедно напред, гарантирайки енергийната независимост и националната сигурност. С благодарност за Вашия професионален принос и с пожелания за здраве и благополучие. Андон Андонов - Изпълнителен директор