Всички заедно да подкрепим „Берое” срещу „Литекс”!

Всички заедно да подкрепим „Берое” срещу „Литекс”!

СНЦ "Национален фен клуб Берое - Стара Загора" призова всички фенове на "зелено-белите" да подкрепят тима в предстоящия домакински двубой с "Литекс", който ще се състои на 21 ноември от 16:30 часа. С този двубой ще бъде даден и старт на кампанията на организираните привърженици по случай 100-годишния юбилей на "Берое".

Феновете обещаха двубоят да бъде специален и да организират сериозна подкрепа от трибуните.

"В последно време виждаме, че доста стадиона са празни и много малко хора в България ходят на футболни срещи. Ние смятаме, че нашият любим отбор заслужава по-голяма подкрепа - такава, каквато един 100 годишен клуб заслужава. Аз съм сигурен, че Стара Загора може да я даде. За съжаление през тази година и до този момент това не се случва по една или друга причина" - с тези думи започна Мирослав Колев, председател на СНЦ "Национален фен клуб Берое - Стара Загора".

"Нашата цел е от тук нататък начинът, по който ще се подкрепя "Берое" от трибуните в Стара Загора да се промени. От днес ние започваме сериозна работа, за да подобрим това - да върнем хората на стадиона и накараме най-малките фенове в града да идват със своите родители. Тази вечер стартираме една наша инициатива, която се надявам, че утре целият град ще види. Имаме специално послание към всички "беройци". Освен това, с подкрепата на клуба и Община Стара Загора стартираме кампания в училищата, чрез която целим да напълним стадиона за домакинските мачове с млади хора. Близо 4000 деца ще получат специални покани за двубоя с "Литекс". Призоваваме всички родители, чиито деца имат такава покана да ги доведат на стадиона и ги направят съпричастни с нещо специално и един празник, който ще организираме в събота" - каза още Колев.

Той призова всички привърженици на "Берое" да забравят всичко, което ги е карало да не идват на стадиона до този момент и бъдат в събота от 16:30 часа на Храма, защото той трябва да бъде пълен за предстоящия юбилей и отборът получи подкрепата, която заслужава. "Искаме да обединим целия град за каузата, която всички обичаме. Нека престанем да гледаме на страничните неща, които не са свързани с футбола и не са логични за отсъствието на всеки един фен" - добави Колев.

За подкрепа призоваха и останалите участници в пресконференцията - членовете на УС на сдружението.

"Моят призив също е към абсолютно всички хора в Стара Загора. нека напълним стадиона в събота и направим един незабравим празник. да дадем един изключително силен старт на кампанията на фен клуба за предстоящия юбилей. Малко са отборите, които могат да се похвалят със 100-годишен юбилей. Нека направим празника страхотен не само за "Берое", а за целия град. Ние ще направим всичко възможно това да се случи" - каза Илчо Бонев.

"Имаме идея за мача с "Литекс", за началото на срещата, заедно с футболистите да излязат деца от града, а не както досега те да бъдат от школата. Искаме това да стане традиция, защото всяко дете би се радвало да бъде толкова близо до своите любимци в такъв важен момент. По този начин те ще идват на всички мачове и един ден ще станат като нас" - каза Станимир Делянов.

"Веднъж един отбор става на 100 години и много малко фенове имат възможността да присъстват на такива мачове. Нека всички бъдем на стадиона за тези мачове, защото отборът го заслужава" - сподели своя призив и Димитър Тотев.

"Искаме нашето послание да достигне до максимално много хора и се получи това, което всички желаем. Нека отборът усети нашата подкрепа" - заяви Димитър Койчев.

Плакат

infoz autor www.infoz.bg (информация | Снимка: www.beroe.bg)

Теми:

Светът

Германският автомобилостроител Фолксваген (Volkswagen) се отказва от плановете да построи нов завод в Турция. Решението е взето след срива в световното търсене на автомобили, причинено от коронавирусната криза, посочва компанията

* * *
Полицията в китайския специален административен район Хонконг съобщи, че е арестувала най-малко 180 души, като 7 са задържани по силата на новия китайски закон за националната сигурност. Арестите са извършени, след като хиляди жители на бившата британска колония пренебрегнаха забраната и се събраха на демонстрация срещу закон в сферата на сигурността. Властите в Китай предупредиха, че призивите за отцепване ще бъдат наказвани

* * *
Министър-председателят на Израел Бенямин Нетаняху може днес да разкрие изцяло своя спорен проект за анексия на части от Западния бряг на река Йордан, която може да премести границите на еврейската държава за първи път от десетилетия

* * *
В Русия гласуват днес на референдум за серия от конституционни поправки, които ще позволят на президента Владимир Путин да остане на власт през следващите 16 години. Това е най-големият пакет с промени в руската конституция след нейното приемане през 1993 г., предшествано от разпадането на Съветския съюз.

Най-четеното от последните дни