Всички заедно да подкрепим „Берое” срещу „Литекс”!

Всички заедно да подкрепим „Берое” срещу „Литекс”!

СНЦ "Национален фен клуб Берое - Стара Загора" призова всички фенове на "зелено-белите" да подкрепят тима в предстоящия домакински двубой с "Литекс", който ще се състои на 21 ноември от 16:30 часа. С този двубой ще бъде даден и старт на кампанията на организираните привърженици по случай 100-годишния юбилей на "Берое".

Феновете обещаха двубоят да бъде специален и да организират сериозна подкрепа от трибуните.

"В последно време виждаме, че доста стадиона са празни и много малко хора в България ходят на футболни срещи. Ние смятаме, че нашият любим отбор заслужава по-голяма подкрепа - такава, каквато един 100 годишен клуб заслужава. Аз съм сигурен, че Стара Загора може да я даде. За съжаление през тази година и до този момент това не се случва по една или друга причина" - с тези думи започна Мирослав Колев, председател на СНЦ "Национален фен клуб Берое - Стара Загора".

"Нашата цел е от тук нататък начинът, по който ще се подкрепя "Берое" от трибуните в Стара Загора да се промени. От днес ние започваме сериозна работа, за да подобрим това - да върнем хората на стадиона и накараме най-малките фенове в града да идват със своите родители. Тази вечер стартираме една наша инициатива, която се надявам, че утре целият град ще види. Имаме специално послание към всички "беройци". Освен това, с подкрепата на клуба и Община Стара Загора стартираме кампания в училищата, чрез която целим да напълним стадиона за домакинските мачове с млади хора. Близо 4000 деца ще получат специални покани за двубоя с "Литекс". Призоваваме всички родители, чиито деца имат такава покана да ги доведат на стадиона и ги направят съпричастни с нещо специално и един празник, който ще организираме в събота" - каза още Колев.

Той призова всички привърженици на "Берое" да забравят всичко, което ги е карало да не идват на стадиона до този момент и бъдат в събота от 16:30 часа на Храма, защото той трябва да бъде пълен за предстоящия юбилей и отборът получи подкрепата, която заслужава. "Искаме да обединим целия град за каузата, която всички обичаме. Нека престанем да гледаме на страничните неща, които не са свързани с футбола и не са логични за отсъствието на всеки един фен" - добави Колев.

За подкрепа призоваха и останалите участници в пресконференцията - членовете на УС на сдружението.

"Моят призив също е към абсолютно всички хора в Стара Загора. нека напълним стадиона в събота и направим един незабравим празник. да дадем един изключително силен старт на кампанията на фен клуба за предстоящия юбилей. Малко са отборите, които могат да се похвалят със 100-годишен юбилей. Нека направим празника страхотен не само за "Берое", а за целия град. Ние ще направим всичко възможно това да се случи" - каза Илчо Бонев.

"Имаме идея за мача с "Литекс", за началото на срещата, заедно с футболистите да излязат деца от града, а не както досега те да бъдат от школата. Искаме това да стане традиция, защото всяко дете би се радвало да бъде толкова близо до своите любимци в такъв важен момент. По този начин те ще идват на всички мачове и един ден ще станат като нас" - каза Станимир Делянов.

"Веднъж един отбор става на 100 години и много малко фенове имат възможността да присъстват на такива мачове. Нека всички бъдем на стадиона за тези мачове, защото отборът го заслужава" - сподели своя призив и Димитър Тотев.

"Искаме нашето послание да достигне до максимално много хора и се получи това, което всички желаем. Нека отборът усети нашата подкрепа" - заяви Димитър Койчев.

Плакат

infoz autor www.infoz.bg (информация | Снимка: www.beroe.bg)

Теми: