Софийска филхармония разказва на децата в Стара Загора "Приказки за обой"

"Приказки за обой" е специалната изненада за децата на Стара Загора в рамките на Фестивала на оперното и балетно изкуство, който се провежда за 46-и път. На 24 ноември от 16:00 и от 18:00 часа в Държавна опера - Стара Загора малките почитатели на класическата музика ще се потопят в оцветена в синьо история.

В нея участват смърфове, палави балерини и талантливи музиканти. Главният герой е обоят, роден в семейството на дървените духови инструменти. Талантливият Ясен Енчев го кара да засвири ангелски мелодии с помощта на магическа тръстикова пластинка.

Артистичната част е поверена на водещата Богдана Трифонова и танцьорката Ангелина Гаврилова, а Славил Димитров ще дирижира оркестъра на Софийска Филхармония. Сценарист на цветната приказка е Александър Чобанов.

Програмата „Фортисимо фамилия” се осъществява успешно за четвърта поредна година благодарение на Фондация "Америка за България".

Приказки за обой

infoz autor www.infoz.bgТеми:
barcelona stoichkov stara zagora

Кметът на Стара Загора Живко Тодоров: Милиони левове на Общината са несправедливо и нелогично блокирани

Заместник-кметът на Община Мъглиж д-р Душо Гавазов говори за състоянието на пътищата в общината и проблема с шосето до село Селце

Разказ за дейността на Спасителния център за диви животни на "Зелени Балкани" в Стара Загора

stara zagora eu grad sport
Мини Марица-изток ЕАД

На подобна тема