Младежи организират базар в помощ на бездомните животни

За пети път сдружение "Заедно за животните - България", съвместно с Международния младежки център за работа с деца и младежи в риск в Стара Загора и Община Стара Загора, организира благотворителен базар "Дай малко, дари чудо".

Той ще се проведе на 29 и 30  ноември (неделя и понеделник) от 12:00 до 17:00 часа на пешеходната алея пред сградата на общината, или под козирката на административната сграда на Община Стара Загора.

Доброволците ще продават ръчно изработени от тях аксесоари, бижута и сувенири. Събраните средства ще бъдат използвани за закупуване на храна за животните от приюта в Стара Загора и кастрации на бездомни котки.

През последните 2 години сдружението е организирало 5 благотворителни базара. Събрани са средства и закупени 765 кг гранулирана храна, които са дарени на приюта за безстопанствени животни и са кастрирани 14 женски котки.

Куче

infoz autor www.infoz.bg (по информация на Община Стара Загора)

24 mai
Нека носим с гордост в сърцата си великото дело на първоучителите, да съхраним за поколенията традициите и любовта към знанието и с оптимизъм да погледнем към бъдещето!
Да ни е честит най-светлият празник 24 май, да ни е честита писмеността!

Живко Тодоров
Кмет на община Стара Загора

jazz stara zagora 24