Започва коледната кампания "Купи и дари" в помощ на социално слаби семейства

Младежите от „Ротаракт“ и „Интеракт“ - Стара Загора за поредна година провеждат в навечерието на коледните празници кампанията „Купи и дари“. Събират се, за да покажат как малкото за едни може да бъде много за други.

Кампания Купи и дариВсеки може да стане част от тази инициатива на 18, 19 и 20 декември 2015 г. в хипермаркетите "МЕТРО" и "Кауфланд", които са партньори те младежките клубове.
Същността на проекта не се състои в събирането на парични средства, а на хранителни и нехранителни стоки.Събраните продукти ще се дарят в помощ на социално слаби семейства в Стара Загора, които нямат възможност да приготвят хубава коледна трапеза.

Всеки, който желае да се включи, може да се информира на място по-подробно за каузата и за това какво може да купи, за да е в помощ на тези семейства. Закупените продукти ще се оставят в определени за целта колички, които ще се намират след касовите зони на магазините.

"Целта на събитието е да напомним на хората, че един много малък жест от наша страна може да сътвори едно такова чудо, като усмивките на хората" - споделят организаторите.

infoz autor www.infoz.bg