Ути Бъчваров

Ути Бъчваров ще сготви в Стара Загора най-вкусната капама

Ути Бъчваров, за когото няма тайни в кухнята, ще приготви в Стара Загора най-пъстрата, вкусна и здравословна капама. Той ще демонстрира своите завидни кулинарни умения на 11 декември 2015 г. в Mall Galleria Стара Загора.

Голямото готвене в най-големия тиган в България, съчетано с артистичността на Ути, започва в 17:30 часа. По-късно ще се пристъпи и към голямото похапване.

Любимият на много домакини водещ на телевизионното кулинарно предаване "Бързо, лесно, вкусно" ще свещенодейства преди коледните празници заедно със своята весела дружина от помощници в кухнята. Ути ще разчита и на децата и тийнейджърите на Стара Загора, които кани да се включат в голямото готвене и последващото похапване.

"Капамата ще бъде специална. Ще я направя с пуешко месо и с разноцветни пресни зеленчуци" - сподели за читателите на www.infoz.bg кулинарният магьосник.

Ще има много награди, изненади и завладяващо настроение.

uti bachvarov

infoz autor Венета Асенова | www.infoz.bg

24 mai
Нека носим с гордост в сърцата си великото дело на първоучителите, да съхраним за поколенията традициите и любовта към знанието и с оптимизъм да погледнем към бъдещето!
Да ни е честит най-светлият празник 24 май, да ни е честита писмеността!

Живко Тодоров
Кмет на община Стара Загора

jazz stara zagora 24