Обявен е конкурс за кратък филм и кампания срещу насилието

Община Стара Загора, Центърът за наука, култура и изкуство и Младежка банка – Стара Загора обявяват конкурс за кратък филм на тема „От ден без насилие към живот без насилие” и кампания „Живот без насилие – мисията възможна”.

Без насилиеПраво на участие в конкурса имат младежи от община Стара Загора на възраст между 15 и 25 години.

Целта на проекта е да даде възможност за вникване в проблема с насилието сред младежите и начините за справяне с него. С помощта на новите аудио-визуални технологии младите хора ще имат възможност гласът им да бъде чут, да се замислят за своето място в предотвратяването и решаването на проблема.

Срокът за предаване на филмите е 30 декември 2015 година в офисите на Център за наука, култура и изкуство на адреси: Стара Загора, ул. „Захарий Княжески” № 71, ет. 3 и бул. „Св. Патриарх Евтимий” № 176.

Подробности по регламента на конкурса, условията за участие и оценяване на участниците са публикувани на официалния сайт на Община Стара Загора.

gacmole

infoz autor www.infoz.bg

24 mai
Нека носим с гордост в сърцата си великото дело на първоучителите, да съхраним за поколенията традициите и любовта към знанието и с оптимизъм да погледнем към бъдещето!
Да ни е честит най-светлият празник 24 май, да ни е честита писмеността!

Живко Тодоров
Кмет на община Стара Загора

jazz stara zagora 24