Обявен е конкурс за кратък филм и кампания срещу насилието

Община Стара Загора, Центърът за наука, култура и изкуство и Младежка банка – Стара Загора обявяват конкурс за кратък филм на тема „От ден без насилие към живот без насилие” и кампания „Живот без насилие – мисията възможна”.

Без насилиеПраво на участие в конкурса имат младежи от община Стара Загора на възраст между 15 и 25 години.

Целта на проекта е да даде възможност за вникване в проблема с насилието сред младежите и начините за справяне с него. С помощта на новите аудио-визуални технологии младите хора ще имат възможност гласът им да бъде чут, да се замислят за своето място в предотвратяването и решаването на проблема.

Срокът за предаване на филмите е 30 декември 2015 година в офисите на Център за наука, култура и изкуство на адреси: Стара Загора, ул. „Захарий Княжески” № 71, ет. 3 и бул. „Св. Патриарх Евтимий” № 176.

Подробности по регламента на конкурса, условията за участие и оценяване на участниците са публикувани на официалния сайт на Община Стара Загора.

gacmole

infoz autor www.infoz.bgbarcelona stoichkov stara zagora

Кметът на Стара Загора Живко Тодоров: Милиони левове на Общината са несправедливо и нелогично блокирани

Заместник-кметът на Община Мъглиж д-р Душо Гавазов говори за състоянието на пътищата в общината и проблема с шосето до село Селце

Разказ за дейността на Спасителния център за диви животни на "Зелени Балкани" в Стара Загора

stara zagora eu grad sport
Мини Марица-изток ЕАД

Честит Ден на миньора!

Уважаеми работещи в „Мини Марица-изток” ЕАД, честит Ден на миньора! Благодарение на добрата екипна работа и постигнатите резултати посрещаме празника с удовлетворение и самочувствие. Изправени пред настоящите и бъдещите предизвикателства, да останем верни на принципите си и с оптимизъм да вървим заедно напред, гарантирайки енергийната независимост и националната сигурност. С благодарност за Вашия професионален принос и с пожелания за здраве и благополучие. Андон Андонов - Изпълнителен директор