Стара Загора е домакин на 14-ия Национален турнир по таекуон-до

Стара Загора е домакин на 14-ия Национален открит турнир по таекуон-до за купа "Багатур - Стара Загора". Общинската спортна зала "Иван Вазов" се превръща в истинска арена, на която се води битка за медалите, съобщават организаторите.

Турнирът се провежда от 9:00 часа на 5 и 6 декември 2015 г.

Поканени са всички клубове, развиващи таекуон-до ITF. В програмата са включени дисциплините: форма и спаринг за деца, юноши, девойки, мъже и жени. Участие ще вземат клубове от Българската Федерация по таекуон-до ITF, Българската Федерация по Традиционно Таекуон-До и други клубове.

Организаторите - Община Стара Загора, Българска Федерация по традиционно таекуон-до, Българска федерация по таекуон-до ITF и таекуон-до клуб "Багатур" са осигурили наградите за първенците.

Турнир по таекуон-до

infoz autor www.infoz.bg (Снимка: Спортна школа "Багатур")Теми:
barcelona stoichkov stara zagora

Кметът на Стара Загора Живко Тодоров: Милиони левове на Общината са несправедливо и нелогично блокирани

Заместник-кметът на Община Мъглиж д-р Душо Гавазов говори за състоянието на пътищата в общината и проблема с шосето до село Селце

Разказ за дейността на Спасителния център за диви животни на "Зелени Балкани" в Стара Загора

stara zagora eu grad sport
Мини Марица-изток ЕАД

На подобна тема

Честит Ден на миньора!

Уважаеми работещи в „Мини Марица-изток” ЕАД, честит Ден на миньора! Благодарение на добрата екипна работа и постигнатите резултати посрещаме празника с удовлетворение и самочувствие. Изправени пред настоящите и бъдещите предизвикателства, да останем верни на принципите си и с оптимизъм да вървим заедно напред, гарантирайки енергийната независимост и националната сигурност. С благодарност за Вашия професионален принос и с пожелания за здраве и благополучие. Андон Андонов - Изпълнителен директор