Неправителствени организации събират средства за важни за Стара Загора проекти

За седма поредна година водещи неправителствени организации и клубове от Стара Загора организират дарителска вечер "Коледна трапеза на обединена Европа". Тя ще се проведе на 17 декември 2015 г. от 19:00 часа в Mall Galleria Стара Загора, ниво 2.

Тази година средствата ще бъдат набирани по модела „Дарителски кръг”. По време на събитието ще бъдат представени няколко проекта в подкрепа на старозагорската общност. Информация за включените проекти ще бъде публикувана на сайтовене на Обществен дарителски фонд и на Агенцията за регионално икономическо развитие.

Коледна трапеза на Обединена Европа ще представи традиционни български блюда и коледни сладки от страни членки на Европейския съюз, приготвени от учениците на Професионалната гимназия по обществено хранене „Райна Княгиня" – Стара Загора.

Присъствието на събитието става срещу предварително закупена покана на стойност 30 лева за един човек. Събраните средства са изцяло за подкрепа на благотворителната кауза.

За покани и допълнителна информация - тел:  042/602155, имейл Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. или на адрес: Стара Загора, ул. „Граф Игнатиев” 14, Обществен дарителски фонд.

Дарителска вечер

infoz autor www.infoz.bg