Жалбата на ДПС срещу изборите за кмет на Павел баня е неоснователна

Административен съд - Стара Загора потвърди решението на Общинската избирателна комисия в Павел баня, с което за кмет на общината на втори тур е назначен избраният за четвърти мандат Станимир Радевски.

Станимир РадевскиНа база на жалба срещу решението на ОИК, внесена от кандидата на ДПС Иса Бусоолу и Областното ръководство на партията, съдът постанови ръчно преброяване на бюлетините от балотажа.

Иса БесоолуНа последното заседание на 30 ноември 2015 г. вещите лица представиха данни от повторното преброяване, според които Станимир Радевски печели кметските избори в община Павел баня с 64 гласа повече от кандидата на ДПС Иса Бесоолу, а не с 39, както обяви след втори тур на местните избори на 1 ноември 2015 г. Общинската избирателна комисия.

Решението на Административен съд - Стара Загора подлежи на обжалване в 7-дневен срок пред Върховния административен съд.

infoz autor Венета Асенова | www.infoz.bgТеми:
barcelona stoichkov stara zagora

Кметът на Стара Загора Живко Тодоров: Милиони левове на Общината са несправедливо и нелогично блокирани

Заместник-кметът на Община Мъглиж д-р Душо Гавазов говори за състоянието на пътищата в общината и проблема с шосето до село Селце

Разказ за дейността на Спасителния център за диви животни на "Зелени Балкани" в Стара Загора

stara zagora eu grad sport
Мини Марица-изток ЕАД

Честит Ден на миньора!

Уважаеми работещи в „Мини Марица-изток” ЕАД, честит Ден на миньора! Благодарение на добрата екипна работа и постигнатите резултати посрещаме празника с удовлетворение и самочувствие. Изправени пред настоящите и бъдещите предизвикателства, да останем верни на принципите си и с оптимизъм да вървим заедно напред, гарантирайки енергийната независимост и националната сигурност. С благодарност за Вашия професионален принос и с пожелания за здраве и благополучие. Андон Андонов - Изпълнителен директор