Деца ще изработват коледна украса

Художествено ателие „Коледна работилничка” очаква децата в Стара Загора в Регионален исторически музей. Тя ще се проведе на 18 декември 2015 г. от 10 до 12 часа и от 14 до 16 часа на IV-то експозиционно ниво в музея.

survaМалките посетители ще имат възможността сами да си направят традиционни български сурвакнички и да изработят играчки за коледна украса.

Таксата за участие е 3 лева на дете. Придружаващият го възрастен получава правото на безплатно посещение на постоянната експозиция на музея.

Домакините обещават много усмивки, забавление и коледно настроение.

Заявка за участие - на телефони 042 919214 и 0884 477126.

 

infoz autor www.infoz.bgbarcelona stoichkov stara zagora

Кметът на Стара Загора Живко Тодоров: Милиони левове на Общината са несправедливо и нелогично блокирани

Заместник-кметът на Община Мъглиж д-р Душо Гавазов говори за състоянието на пътищата в общината и проблема с шосето до село Селце

Разказ за дейността на Спасителния център за диви животни на "Зелени Балкани" в Стара Загора

stara zagora eu grad sport
Мини Марица-изток ЕАД

Честит Ден на миньора!

Уважаеми работещи в „Мини Марица-изток” ЕАД, честит Ден на миньора! Благодарение на добрата екипна работа и постигнатите резултати посрещаме празника с удовлетворение и самочувствие. Изправени пред настоящите и бъдещите предизвикателства, да останем верни на принципите си и с оптимизъм да вървим заедно напред, гарантирайки енергийната независимост и националната сигурност. С благодарност за Вашия професионален принос и с пожелания за здраве и благополучие. Андон Андонов - Изпълнителен директор