"Мини Марица-изток" ЕАД зарадва много деца с Коледен спектакъл

„Мини Марица-изток” ЕАД подари благотворителен Коледен спектакъл за деца в неравностойно социално положение и деца лишени от родителски грижи, съобщиха от пресцентъра на въгледобивното дружество.

Котаракът в чизмиПредставлението „Котаракът в чизми“ на Драматичен театър „Гео Милев“ в Стара Загора създаде радост и настроение за децата от Дом „Българка“, центровете от семеен тип за настаняване на деца и младежи в кв. „Зора“ и кв. „Три чучура – Север“, за учениците от начална степен на дванадесето ОУ „Стефан Караджа“ и за НЧ „Възраждане“ в с. Калояновец.

Трупата на актьорите от ДТ „Гео Милев“ изпрати до дружеството, от свое име и от името на децата, учителите и възпитателите им, благодарност за благородния жест.

Въпреки ликвидната криза, в която работи „Мини Марица-изток” ЕАД през последните години, се съхрани добрата традиция на съпричастност към културния живот в града на поетите и липите.

infoz autor www.infoz.bgТеми:
barcelona stoichkov stara zagora

Кметът на Стара Загора Живко Тодоров: Милиони левове на Общината са несправедливо и нелогично блокирани

Заместник-кметът на Община Мъглиж д-р Душо Гавазов говори за състоянието на пътищата в общината и проблема с шосето до село Селце

Разказ за дейността на Спасителния център за диви животни на "Зелени Балкани" в Стара Загора

stara zagora eu grad sport
Мини Марица-изток ЕАД

Честит Ден на миньора!

Уважаеми работещи в „Мини Марица-изток” ЕАД, честит Ден на миньора! Благодарение на добрата екипна работа и постигнатите резултати посрещаме празника с удовлетворение и самочувствие. Изправени пред настоящите и бъдещите предизвикателства, да останем верни на принципите си и с оптимизъм да вървим заедно напред, гарантирайки енергийната независимост и националната сигурност. С благодарност за Вашия професионален принос и с пожелания за здраве и благополучие. Андон Андонов - Изпълнителен директор