"Мини Марица-изток" ЕАД зарадва много деца с Коледен спектакъл

„Мини Марица-изток” ЕАД подари благотворителен Коледен спектакъл за деца в неравностойно социално положение и деца лишени от родителски грижи, съобщиха от пресцентъра на въгледобивното дружество.

Котаракът в чизмиПредставлението „Котаракът в чизми“ на Драматичен театър „Гео Милев“ в Стара Загора създаде радост и настроение за децата от Дом „Българка“, центровете от семеен тип за настаняване на деца и младежи в кв. „Зора“ и кв. „Три чучура – Север“, за учениците от начална степен на дванадесето ОУ „Стефан Караджа“ и за НЧ „Възраждане“ в с. Калояновец.

Трупата на актьорите от ДТ „Гео Милев“ изпрати до дружеството, от свое име и от името на децата, учителите и възпитателите им, благодарност за благородния жест.

Въпреки ликвидната криза, в която работи „Мини Марица-изток” ЕАД през последните години, се съхрани добрата традиция на съпричастност към културния живот в града на поетите и липите.

infoz autor www.infoz.bg

Работа в Арсенал - офис Стара Загора

 

Живко Тодоров: „Ще бъдем безкомпромисни с качеството на възстановяване на инфраструктурата след ремонта на „Водоснабдяване и канализация“. Имаме много забележки по изпълнението на дейности от ВиК проекта, който се изпълнява в Стара Загора. В непрекъснат диалог сме с дружеството, за да коригираме проблеми при възстановяването на улиците. Тази наша борба ще продължи, докато не видим добър краен резултат.

новини в сайта RSS емисия facebook twitter youtube subscribe ilko gruev Четете в Telegram Viber infoz.bg в Гугъл новини

Можете да следите съдържанието на сайта чрез:

emailКанала ни в Telegram

emailЕмисията в Twitter

emailСтраницата ни във Facebook

emailКанала ни във Viber