Подарете за Коледа един ден грижи за ранените диви животни

„Един ден за ранените диви животни“ е кампания на Спасителния център за диви животни на Зелени Балкани, с която всеки може да направи нестандартен Коледен подарък, като подари на близък или приятел през 2016 г. един ден в грижи за дивите пациенти.

kard"Мислили ли сте си какво е да работиш в Спасителния център за диви животни? Да храниш супер лакомници, като пеликана Грую или заинатили се диваци, отказващи да поемат и хапчица. Кой с какво се храни и по колко пъти и как се прави маникюр на сова, например? Отговорът на тези и много други въпроси можете да научите, ако се включите в тазгодишната ни коледна инициатива. За да поднесете подходящо подаръка си, ще получите и „Коледна напомнянка“ във вид на красива, авторска и перната картичка. Това е възможно срещу дарение от 80 лева, един имейл с името (имената) на получателите на подаръка, точния адрес за изпращане на пратката и телефон за връзка с куриер" - съобщиха от Спасителния център за диви животни на Зелени Балкани.

След като подаръкът бъде доставен, получателят му може да избере един ден от 2016 г., в който ще стане пълноправен член на екипа на Спасителния център. А в края на това преживяване ще получи колаж от снимки от срещата си с ранените диви животни, за които са грижат хора с големи сърца.

Всички събрани средства са за нуждите на пациентите на Центъра.

В Спасителния център можете да подържите на ръката си добре обучени птици.

Спасителен център за диви животни

infoz autor www.infoz.bg (Снимки: Спасителен център за диви животни, Зелени Балкани)

Теми:
24 mai
Нека носим с гордост в сърцата си великото дело на първоучителите, да съхраним за поколенията традициите и любовта към знанието и с оптимизъм да погледнем към бъдещето!
Да ни е честит най-светлият празник 24 май, да ни е честита писмеността!

Живко Тодоров
Кмет на община Стара Загора

jazz stara zagora 24