Спортен ден „ Младежта в действие“ ще се проведе в Стара Загора

Спортен ден под наслов „Младежта в действие“ ще се проведе в Стара Загора на 30 януари 2016 г. в общинската спортна зала „Иван Вазов“. Организатори са Община Стара Загора и Международният младежки център.

Спортен ден"Идеята е да поощрим хората да спортуват повече, да се грижат за здравето си и да създават социални контакти" - съобщи ресорният зам.-кмет Красимира Чахова, която ще открие събитието в 11:00 часа. "Намерението ни е да я развием и да я обогатим във времето с различни форми" - обясни тя, съобщиха от пресцентъра на Общината.

Под ръководството на опитните треньори Венета Любенова, Георги Славов и Константин Илев ще се проведат безплатни групови тренировки по аеро степ, аеро кикбокс и спининг колела. Този вид тренировки са особено подходящи за групови занимания. В тях могат да вземат участие хора от всякакви възрасти и социални групи, както и с различни потребности. Тренировките ще бъдат забавни, с достъпна хореография, на фона на подходяща музика. Предварителна подготовка не се изисква. Необходимо е участниците да бъдат с подходящо облекло, което да не затруднява движението им.

Регистрацията на участниците ще се извършва на място. Те ще могат да изберат в коя тренировка да се включат, а при желание могат да изберат повече от една. Всички ще получат тениски за спомен от спортното събитие.

Програма
10:30 - 11:00 часа - регистрация
11:00 - 11:10 часа - откриване
11:10 - 12:00 часа - аеро кикбокс
12:10 - 13:00 часа - спининг колела
13:10 - 14:00 часа - аеро степ

Партньори на събитието са TVZagora, Печатница 2M, Фитнес зала „Атлетик“, минерална вода „Savina Sport“.

Фитнес

infoz autor www.infoz.bg

24 mai
Нека носим с гордост в сърцата си великото дело на първоучителите, да съхраним за поколенията традициите и любовта към знанието и с оптимизъм да погледнем към бъдещето!
Да ни е честит най-светлият празник 24 май, да ни е честита писмеността!

Живко Тодоров
Кмет на община Стара Загора

jazz stara zagora 24