В Стара Загора се провежда състезание по фехтовка

Стара Загора е домакин на кръг от турнира за "Купа България" по фехтовка при децата до 11 и до 13-годишна възраст. Състезанието се провежда на 13 и 14 февруари 2016 г. в общинската спортна зала „Иван Вазов”.

Състезание по фехтовкаОбщина Стара Загора включи събитието в спортния си календар за поредна година и предоставя на "Фехтовален клуб Железник" възможност да използва модерната база, съобщиха от пресцентъра.

В резултат на добрата съвместна работа на спортния клуб и общината, и след отличните отзиви от проведените през миналата година състезания в града на липите, Българската федерация по фехтовка отново повери на клуба организацията на състезание при сабльорите.

Състезателите на клуб „Железник“ се надяват да се представят достойно пред своята публика и да стъпят на почетната стълбичка.

infoz autor www.infoz.bgbarcelona stoichkov stara zagora

Кметът на Стара Загора Живко Тодоров: Милиони левове на Общината са несправедливо и нелогично блокирани

Заместник-кметът на Община Мъглиж д-р Душо Гавазов говори за състоянието на пътищата в общината и проблема с шосето до село Селце

Разказ за дейността на Спасителния център за диви животни на "Зелени Балкани" в Стара Загора

stara zagora eu grad sport
Мини Марица-изток ЕАД

Най-четеното от последните дни

Честит Ден на миньора!

Уважаеми работещи в „Мини Марица-изток” ЕАД, честит Ден на миньора! Благодарение на добрата екипна работа и постигнатите резултати посрещаме празника с удовлетворение и самочувствие. Изправени пред настоящите и бъдещите предизвикателства, да останем верни на принципите си и с оптимизъм да вървим заедно напред, гарантирайки енергийната независимост и националната сигурност. С благодарност за Вашия професионален принос и с пожелания за здраве и благополучие. Андон Андонов - Изпълнителен директор