Холандски защитник е на проби в "Берое"

Холандски защитник е на проби в "Берое"

Холандският защитник Фахд Акту ще бъде на пробен период в "Берое". Той вече направи първата си тренировка със зелените, а треньорският щаб ще прецени качествата му в следващите дни. Акту е свободен агент и за последно е играл за холандския "Дордрехт".

Роден на 13 януари 1993 г. в Амстердам, Холандия. Висок е 182 см и играе като ляв краен бранител, съобщиха от пресцентъра на "Берое".

Акту е преминал през школите на холандските "Аякс", "Хаарлем" и "Хееренвеен". Започва своята професионална кариера през 2012/13 г. в "Хееренвеен", но е преотстъпен на "Алмере сити" за сезон 2013/14 г. и изиграва 13 мача за тима. През следващия сезон преминава в "Хераклес" (Алмело), където има 23 мача за сезон 2014/15 г.

През настоящия сезон Акту е бил под наем в "Дордрехт" и през есента участва в 22 срещи на своя тим, реализирайки и 1 гол.

Днес играчите на "Берое" подновиха своите занимания, след като имаха два дни почивка след лагера в Турция. На 20 февруари 2016 г. от 15:30 часа "Берое" приема "Пирин" в първи официален двубой за 2016 г.Теми:
barcelona stoichkov stara zagora

Кметът на Стара Загора Живко Тодоров: Милиони левове на Общината са несправедливо и нелогично блокирани

Заместник-кметът на Община Мъглиж д-р Душо Гавазов говори за състоянието на пътищата в общината и проблема с шосето до село Селце

Разказ за дейността на Спасителния център за диви животни на "Зелени Балкани" в Стара Загора

stara zagora eu grad sport
Мини Марица-изток ЕАД

Честит Ден на миньора!

Уважаеми работещи в „Мини Марица-изток” ЕАД, честит Ден на миньора! Благодарение на добрата екипна работа и постигнатите резултати посрещаме празника с удовлетворение и самочувствие. Изправени пред настоящите и бъдещите предизвикателства, да останем верни на принципите си и с оптимизъм да вървим заедно напред, гарантирайки енергийната независимост и националната сигурност. С благодарност за Вашия професионален принос и с пожелания за здраве и благополучие. Андон Андонов - Изпълнителен директор