Баба Марта ще гостува в зоопарка в Стара Загора

Баба Марта ще гостува в зоопарка в Стара Загора

Старозагорският зоопарк безплатно отваря врати за малките старозагорци и техните родители по повод своя традиционен празник и Празника на мартеницата на 1 март 2016 г. от 11:00 часа.

Денят на зоопарка e иницииран преди няколко години от НЧ „Родина 1860“ и подкрепен от Община Стара Загора. Той се превръща в естествена част от пролетните празници. И днес е желано и очаквано с нетърпение събитие от децата на Стара Загора.

И тази година НЧ „Родина 1860“ ще зарадва всички присъстващи на събитието с много забавления, песни и танци, в изпълнение на формации от читалището – Вокална студия „Усмивки“, Детско-юношески народен хор „Жарава“ и малките танцьори при Клуб за български народни танци „Загорци“. Баба Марта ще върже лично на всяко дете по мартеничка за здраве, а за най-активно включилите се в игрите, ръководени лично от нея, тя е приготвила изненади и награди, съобщиха от пресцентъра на Общината.

След традиционното кръщаване на най-малките обитатели на зоопарка, всички присъстващи ще могат да посетят Аула на Прабългарската школа за оцеляване "Бага-Тур".

infoz autor www.infoz.bgbarcelona stoichkov stara zagora

Кметът на Стара Загора Живко Тодоров: Милиони левове на Общината са несправедливо и нелогично блокирани

Заместник-кметът на Община Мъглиж д-р Душо Гавазов говори за състоянието на пътищата в общината и проблема с шосето до село Селце

Разказ за дейността на Спасителния център за диви животни на "Зелени Балкани" в Стара Загора

stara zagora eu grad sport
Мини Марица-изток ЕАД

Честит Ден на миньора!

Уважаеми работещи в „Мини Марица-изток” ЕАД, честит Ден на миньора! Благодарение на добрата екипна работа и постигнатите резултати посрещаме празника с удовлетворение и самочувствие. Изправени пред настоящите и бъдещите предизвикателства, да останем верни на принципите си и с оптимизъм да вървим заедно напред, гарантирайки енергийната независимост и националната сигурност. С благодарност за Вашия професионален принос и с пожелания за здраве и благополучие. Андон Андонов - Изпълнителен директор