www.infoz.bg (по информация на ... | Снимки: Община Стара Загора)

Деца кръстиха две малки козлета в зоопарка Пижо и Пенда

Пижо и Пенда се казват от днес две бебета козлета, обитатели на старозагорския зоопарк. Кръстници им станаха малките посетители. На козлетата бяха вързани и традиционни преплетени бели и червени конци, за да са здрави и игриви животните в зоологическата градина.

Малчугани от три детски градини бяха гости на празника, посветен на рождения ден на Зоопарка, Баба Марта и пролетното настроение. Възпитаниците на СДГ № 35 „Свобода, ЦДГ № 10 „Светлина“ и ЦДГ № 23 „Кипарис“ взаимно си размениха мартенички и бяха част от пъстрия пролетен празник в зоологическата градина.

Баба Марта не пропусна да пожелае на всички здраве, румени бузки и усмивки, а с песен и танц талантливите деца от Вокална студия „Усмивки“, Детско-юношески народен хор „Жарава“ и Клуб за български народни танци "Загорци" към НЧ „Родина 1860“ поздравиха всички гости на празника.

Сръчно изработени от клиентите на Дневен център „Козма и Дамян“ традиционни мартеници и хартиени сърчица бяха закичени на всички посетители на зоопарка.

Баба Марта в зоопарка

Празник в зоопарка

Първи март в зоопарка

infoz autor www.infoz.bg (Снимки: Община Стара Загора)barcelona stoichkov stara zagora

Кметът на Стара Загора Живко Тодоров: Милиони левове на Общината са несправедливо и нелогично блокирани

Заместник-кметът на Община Мъглиж д-р Душо Гавазов говори за състоянието на пътищата в общината и проблема с шосето до село Селце

Разказ за дейността на Спасителния център за диви животни на "Зелени Балкани" в Стара Загора

stara zagora eu grad sport
Мини Марица-изток ЕАД

Честит Ден на миньора!

Уважаеми работещи в „Мини Марица-изток” ЕАД, честит Ден на миньора! Благодарение на добрата екипна работа и постигнатите резултати посрещаме празника с удовлетворение и самочувствие. Изправени пред настоящите и бъдещите предизвикателства, да останем верни на принципите си и с оптимизъм да вървим заедно напред, гарантирайки енергийната независимост и националната сигурност. С благодарност за Вашия професионален принос и с пожелания за здраве и благополучие. Андон Андонов - Изпълнителен директор