С тържествена заря-проверка завършиха честванията на 3 март в Стара Загора

С тържествена заря-проверка в Стара Загора беше отдадена почит към геройски загиналите за Свободата на България. Стотици старозагорци пяха националния химн под съпровода на Военния духов оркестър.

Началникът на Старозагорския гарнизон бригаден генерал Димитър Илиев поздрави военнослужещите по случай Националния празник на България - 3 март и прие строя на личния състав, участващ в церемонията.

На официалната трибуна присъстваха още зам.-кметовете на Стара Загора Иванка Сотирова и Красимира Чахова, председателят на Общинския съвет Емил Христов и областният управител Георги Ранов.

Празничната програма на общоградското честване на Националния празник продължи с патриотичните песни в изпълнение на група „Епизод“.

Заря-проверка

Заря-проверка

Концерт на група "Епизод"

infoz autor www.infoz.bg (Снимки: Община Стара Загора)

Светът

Китайската полиция арестува над 1500 души за производство и продажба на фалшиви медицински маски

* * *
Вторникът на Нюйоркската фондова борса завърши със значително понижаване на котировките. Уолстрийт последва европейските борси в резкия им спад на фона на нарастващите опасения от новия коронавирус и последиците за световната икономика

* * *
Реваншът от 1/16 финалите на Лига Европа между „Интер“ и „Лудогорец“ ще се играе пред празни трибуни на стадион „Джузепе Меаца“ в Милано в четвъртък заради заплахата от заразата с коронавирус

3 mart 2020

На подобна тема

 

Мини Марица изток - 3-ти март 2020