Допълнителни билети получават феновете на ЦСКА за мача за Купата на България

Ръководството на футболен клуб "Берое" направи компромис за полуфинала за Купата на България с ЦСКА и отпусна 15% от реалния капацитет на стадиона за феновете на гостите. Това е направено с цел да няма излишно напрежение и мачът да премине в рамките на нормалното.

beroe logoОт клуба на зелено-белите припомнят, че според наредбата на Българския футболен съюз, на гостуващите привърженици се полагат 5% от капацитета на стадиона, а по наредбите на УЕФА - 10%. Ръководствата на двата клуба, съвместно с органите на реда постигнаха ясна договорка относно организацията за влизане на стадиона и предварителната продажба на билетите за гостуващите фенове, съобщиха от пресцентъра на "Берое".

От футболен клуб "Берое" умоляват да не сe нагнетява допълнително напрежението преди полуфинала на 6 април от 19:15 часа и да се преустановят всички нападки към клуба относно отпуснатите билети за гостите. "Берое" ще пусне в продажба допълнителните 500 броя билети в деня на мача на касите пред сектор "Гости" в 10 часа. Тази бройка няма как да бъде увеличена с цел запазване сигурността, безопасността и реда на стадиона.

infoz autor www.infoz.bg