Ограничават движението в района на стадион "Берое" на 6 април

Ограничават движението в района на стадион "Берое" на 6 април

Община Стара Загора въвежда промяна в движението на личен и обществен транспорт по улиците, граничещи със стадион "Берое", на 6 април 2016 г. Промяната цели осигуряване на безопасно провеждане на футболната среще между „Берое“ и ЦСКА.

Изключение ще се прави само за живеещите в района на стадиона граждани, които ще бъдат пренасочвани в близките улици, или допускани срещу документи за самоличност.

На 6 април от 17:00 до 23:30 часа ще бъде затворена за движение ул. „Ал. Батенберг“ – от кръстовището с ул. “Ген. Столетов“. В посока стадион Берое ще бъде спряно движението на личен транспорт по улиците „Охрид“, „Странджа“ и “Бр. Митови“. В двете посоки се спира движението на личен транспорт по улиците “23-ти декември“, „Спортна“, “Мавзолея“, “Тунджа“ и „Бончо Бонев“.

За целта е необходимо да бъдат освободени от превозни средства паркингите пред блокове № 1, 3 и 5 на площад "Берое", за времето от 14:00 часа на 6 април до приключването на футболната среща, с цел недопускане на увреждане на лично имущество.

Паркоместата ще се използват от привърженици на ПФК „ЦСКА“ – София.

След приключване на мероприятието, движението ще се нормализира по преценка на служителите, ангажирани с охраната.

infoz autor www.infoz.bg

24 mai
Нека носим с гордост в сърцата си великото дело на първоучителите, да съхраним за поколенията традициите и любовта към знанието и с оптимизъм да погледнем към бъдещето!
Да ни е честит най-светлият празник 24 май, да ни е честита писмеността!

Живко Тодоров
Кмет на община Стара Загора

jazz stara zagora 24