На 16 април се ограничава движението около стадион "Берое"

За осигуряване на безопасното провеждане на футболната среща между отборите на ПФК „Берое” – Стара Загора и ПФК „Локомотив ” – Пловдив, със заповед на кмета на Община Стара Загора Живко Тодоров се въвежда промяна в движението в района на стадион „Берое“.

На 16 април 2016 г. от 18:00 до 24:00 часа ще бъде спряно движението на личен и обществен транспорт по улиците:

  • „Августа Траяна“ - от кръстовището с ул. „Отец Паисий“, в посока стадион „Берое“;
  • „Александър Батенберг“ - от кръстовището с ул. „Генерал Столетов“, в посока стадион „Берое“.

Само в посока стадион „Берое”, ще бъде спряно движението на личен транспорт по улиците: „Охрид”, „Странджа” и „Братя Митови”. В двете посоки ще бъде спряно движението на личен транспорт по улиците: „23-ти декември”, „Спортна”, „Мавзолея”, „Тунджа” и „Бончо Бонев”.

Ограничението не важи за живеещите в района граждани, които ще бъдат пренасочвани в близките улици, или допускани, срещу документ за самоличност.

Движението ще се нормализира незабавно след приключване на мероприятието, по преценка на служителите, пряко ангажирани с охраната на събитието.

Стадион Берое

infoz autor www.infoz.bgbarcelona stoichkov stara zagora

Кметът на Стара Загора Живко Тодоров: Милиони левове на Общината са несправедливо и нелогично блокирани

Заместник-кметът на Община Мъглиж д-р Душо Гавазов говори за състоянието на пътищата в общината и проблема с шосето до село Селце

Разказ за дейността на Спасителния център за диви животни на "Зелени Балкани" в Стара Загора

stara zagora eu grad sport
Мини Марица-изток ЕАД

Честит Ден на миньора!

Уважаеми работещи в „Мини Марица-изток” ЕАД, честит Ден на миньора! Благодарение на добрата екипна работа и постигнатите резултати посрещаме празника с удовлетворение и самочувствие. Изправени пред настоящите и бъдещите предизвикателства, да останем верни на принципите си и с оптимизъм да вървим заедно напред, гарантирайки енергийната независимост и националната сигурност. С благодарност за Вашия професионален принос и с пожелания за здраве и благополучие. Андон Андонов - Изпълнителен директор