Ще се състои благотворителен концерт в помощ на ПУ "Любен Каравелов"

Помощно училище „Любен Каравелов” организира концерт за набиране на средства. Той ще се състои на 21 април 2016 г. от 19:00 часа в Държавна опера - Стара Загора с участието на фолклорен ансамбъл „Загоре”.

Ще участват още: Детски танцов състав „Зорничка”, Спортен клуб по художествена гимнастика „Елит”, Гергана и Милица Тодорови и Клуб по традиционни бойни изкуства.

Поканите са с минимална дарителска стойност – 5 лв. Те могат да бъдат закупени предварително в ПУ „Любен Каравелов”, тел.: 042/623818 или в деня на концерта пред Операта от 17 до 19 часа.

КонцертСредствата са необходими за обновяване и осъвременяване на материално-техническата база на училището: за оборудване на специализирани кабинети с необходимите материали, техника и апаратура – сензорна зала, кинезитерапевтичен кабинет, кабинет за арттерапия, психологичен и логопедичен кабинети, както и специални стаи, в които децата да си почиват.

Това ще създаде благоприятна среда в училището за успешно адаптивно обучение на децата със специални образователни потребности. Също така ще отговори на изискването за изграждане на нов модел на организация и функциониране на специалното училище.

Можете да подкрепите училището с материали, както и с дарения по неговата сметка:
Уникредит Булбанк АД, гр. Стара Загора
Помощно училище "Любен Каравелов"
IBAN: BG62UNCR76303100115729
BIC: UNCRBGSF

infoz autor www.infoz.bg