юбилейна фланелна на Берое

Юбилейната фланелка на "Берое" - поглед към корените на клуба

Иво Иванов и Веселин Пенев, футболистите с най-много изиграни мачове в ПФК "Берое", демонстрираха пред журналисти юбилейния екип, с който за първи път отборът ще излезе на 17 май 2016 г. от 19:16 часа срещу "Партизан" (Белград).

press beroe flanelkaСрещата е сред кулминациите на честванията на вековния юбилей на футбола в Стара Загора под надслов "100 години Светът е Берое".

"Дизайнът на фланелката е дело на хора от щаба на ПФК "Берое", а екипът е изработен от немския производител на спортни стоки Uhlsport. Фланелката връща към корените на клуба с най-стария известен екип от 20-те години на миналия век, който е с черен цвят, с бяла яка с триъгълник и бял маншет. Допълнени са бяла подложка в основата на фланелката и странични зелено-бели ивици. На гърба на фланелката е избродиран слоганът „100 години Светът е Берое“. На етикета на вътрешната част е интегриран надписът „Един град, един отбор“ с елемент от герба на Стара Загора. Гащетата и чорапите са черни" - каза завеждащият "Маркетинг и реклама" Ваня Джаферович.

Екипът, който ще бъде резервен през следващия сезон, е с юбилейната емблема на клуба, която е изработена от Михаил Михайлов по случай честванията за 100-годинината на отбора, след проведен конкурс. Основният екип ще бъде зелен и също ще бъде с юбилейната емблема.

Черната юбилейна фланелка ще се продава във фен магазина на стадион "Берое" от 10 часа на 7 май 2016 г. Цената ѝ е 45 лева.

ivo ivanov veselin penev beroe flanelka

Иво Иванов и Веселин Пенев показват юбилейния екип на "Берое"

 

infoz autor Венета Асенова | www.infoz.bgbarcelona stoichkov stara zagora

Кметът на Стара Загора Живко Тодоров: Милиони левове на Общината са несправедливо и нелогично блокирани

Заместник-кметът на Община Мъглиж д-р Душо Гавазов говори за състоянието на пътищата в общината и проблема с шосето до село Селце

Разказ за дейността на Спасителния център за диви животни на "Зелени Балкани" в Стара Загора

stara zagora eu grad sport
Мини Марица-изток ЕАД

Честит Ден на миньора!

Уважаеми работещи в „Мини Марица-изток” ЕАД, честит Ден на миньора! Благодарение на добрата екипна работа и постигнатите резултати посрещаме празника с удовлетворение и самочувствие. Изправени пред настоящите и бъдещите предизвикателства, да останем верни на принципите си и с оптимизъм да вървим заедно напред, гарантирайки енергийната независимост и националната сигурност. С благодарност за Вашия професионален принос и с пожелания за здраве и благополучие. Андон Андонов - Изпълнителен директор