Ще бъдат представени успешни бизнес проекти, реализирани в област Стара Загора

Ще бъдат представени успешни бизнес проекти, реализирани в област Стара Загора

Областен информационен център Стара Загора организира заключителна информационна среща „Заедно в подкрепа на местния бизнес“ на 13 май от 10:30 часа в зала 1 на комплекс "Верея". Тя е част от националната кампания „Успешни заедно“.

Реализира се от мрежата от 28 информационни центъра за популяризиране на Европейските структурни и инвестиционни фондове.

На срещата ще бъдат представени актуални възможности за финансиране по оперативните програми и финансови инструменти през новия програмен период, както и Иновационната стратегия за интелигентна специализация. Ще се дискутират често срещани грешки и проблеми при изпълнение на проекти и възможности за търсене на пазари и бизнес партньори от ЕС.

Събитието ще бъде съпътствано от изложба на успешни проекти на бизнеса в област Стара Загора, разположена в Зала 2 на комплекс „Верея”.

Областен информационен център – Стара Загора е част от мрежата от 28 информационни центрове за популяризиране на Европейски структурни и инвестиционни фондове, работещи с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Добро управление”, съфинансирана от Европейския съюз.

infoz autor www.infoz.bgНай-четеното от последните дни