"От деца за деца" - празник за 1 юни в Стара Загора

Община Стара Загора подарява на най-малките жители на града пъстър празник "От деца за деца", посветен на 1 юни. От 10:00 до 12:00 часа малчуганите от детски градини "Ян Бибиян", "Камбанка", "Светулка" и "Пролет" ще поздравят връстниците си с песни и танци.

den na detetoСлед това ще се забавляват заедно с тях, ще рисуват по асфалта и ще участват в игри.

Организаторите са предвидили много изненади и подаръци. Спонсори ще осигурят награди за специална томбола, в която да се включат всички присъстващи.

По време на тържеството в централния парк ще бъдат връчени наградите на трите детски заведения, които са събрали най-много харесвания в социалната мрежа с участието си в изложбата на великденски украси, организирана от Община Стара Загора. Гласуването стартира на 28 април и завърши на 25 май 2016 г.

infoz autor www.infoz.bgbarcelona stoichkov stara zagora

Кметът на Стара Загора Живко Тодоров: Милиони левове на Общината са несправедливо и нелогично блокирани

Заместник-кметът на Община Мъглиж д-р Душо Гавазов говори за състоянието на пътищата в общината и проблема с шосето до село Селце

Разказ за дейността на Спасителния център за диви животни на "Зелени Балкани" в Стара Загора

stara zagora eu grad sport
Мини Марица-изток ЕАД

Честит Ден на миньора!

Уважаеми работещи в „Мини Марица-изток” ЕАД, честит Ден на миньора! Благодарение на добрата екипна работа и постигнатите резултати посрещаме празника с удовлетворение и самочувствие. Изправени пред настоящите и бъдещите предизвикателства, да останем верни на принципите си и с оптимизъм да вървим заедно напред, гарантирайки енергийната независимост и националната сигурност. С благодарност за Вашия професионален принос и с пожелания за здраве и благополучие. Андон Андонов - Изпълнителен директор