„Берое” се раздели с шестима футболисти

„Берое“ удължи договорите на Евертон Джилио – Том и Педро Маркеш, които ще продължат да играят за отбора и през следващия сезон. Том дойде в клуба в началото на сезон 2015/16 г. и записа участия в 29 мача, в които реализира едно попадение.

pedrito tomПедро Маркеш стана част от отбора след началото на последния полусезон и игра в 4 срещи. И двамата са бронзови медалисти с отбора на „Берое“.

Същевременно „Берое“ се раздели с шест души от настоящия състав, чиито договори изтекоха. Това са Георги Андонов, Елиаш да Силва, Владимир Зафиров, Исмаил Иса, Игор Джоман и Илко Пиргов.

От пресслужбата на ПФК „Берое” уточняват, че ръководството на клуба е предложило нов договор на Елиаш, но бразилецът е избра да продължи кариерата си в друг отбор.

По-рано през месеца клубът се раздели с Георги Сърмов и Бенджамин Морел.

Берое подписа с Педрито и Том, раздели се с шестима футболисти

infoz autor www.infoz.bg (Снимки: www.beroe.bg)Теми:
barcelona stoichkov stara zagora

Кметът на Стара Загора Живко Тодоров: Милиони левове на Общината са несправедливо и нелогично блокирани

Заместник-кметът на Община Мъглиж д-р Душо Гавазов говори за състоянието на пътищата в общината и проблема с шосето до село Селце

Разказ за дейността на Спасителния център за диви животни на "Зелени Балкани" в Стара Загора

stara zagora eu grad sport
Мини Марица-изток ЕАД

Честит Ден на миньора!

Уважаеми работещи в „Мини Марица-изток” ЕАД, честит Ден на миньора! Благодарение на добрата екипна работа и постигнатите резултати посрещаме празника с удовлетворение и самочувствие. Изправени пред настоящите и бъдещите предизвикателства, да останем верни на принципите си и с оптимизъм да вървим заедно напред, гарантирайки енергийната независимост и националната сигурност. С благодарност за Вашия професионален принос и с пожелания за здраве и благополучие. Андон Андонов - Изпълнителен директор