"Берое" привлече в състава си Васил Панайотов

"Берое" се сдоби с първо ново попълнение преди началото на сезон 2016/17. На 6 юни договор с клуба подписа халфът Васил Панайотов. Футболистът идва като свободен агент, а за последно е играл в полския "Завиша" (Бидгошч). "За мен е чест да играя за "Берое", особено в юбилейния сезон на толкова добър тим.

Радвам се, че получавам този шанс и се надявам да затвърдим доброто представяне на отбора в последните години. Ще дам всичко от себе си за "Берое". Надявам се да радваме винаги верните фенове на отбора, защото футболът е за тях" - бяха първите думи на Панайотов като играч на старозагорци, съобщиха от клубния сайт.

vasil panayotovВасил Панайотов е роден на 16 юли 1990 г. в Гоце Делчев. Играе като полузащитник. Започва кариерата си през 2009 г. в шуменския "Волов", като отдаден под наем футболист от столичния "Левски". През лятото на 2010 г. се завръща в родния "Пирин" (Гоце Делчев), където изиграва 16 двубоя и бележи 1 гол. През следващите две години играе за "Банско", където записва участие в 19 мача и реализира 2 попадения.

В началото на сезон 2012/13 г. Панайотов отново се завръща в "Пирин" (Гоце Делчев) и остава два сезона. за този период участва в 71 мача и се разписва 5 пъти. През сезон 2014/15 г. преминава в кипърския "Агия Напа". Там той играе в 32 мача и отбелязва 5 гола.

През изминалия шампионат Панайотов защитава цветовете на "Завиша" (Бидгошч) в полската Първа лига. Там изиграва 27 мача, в които отбелязва 4 гола.

infoz autor www.infoz.bg (Снимка: www.beroe.bg)

Теми: